Hiddink menajeri tarafından yalanlandı

| |

Özellikle Milli Takımımızın kritik Belçika maçından önce sık sık gündeme gelen Hiddink'in Chelsea kulübüyle görüştüğü yönündeki haberler o dönem Guus Hiddink tarafından yalanlanmıştı. Hatta Hiddink o dönem Hollanda'nın De telegraaf gazetesinde bir köşe yazısı yazmış ve kesinlikle hiçbir kulüple görüşmediğini belirtmişti.


Fakat Hollandalı teknik adamın menajeri Cees van Nieuwenhuizen yaptığı açıklamada aslında Villas-Boas'ın ilk tercih olmayıp Hiddink'in alternatifi olduğunu söyledi. Menajer van Nieuwenhuizen, Hiddink'in Abrahamovic ile görüştüğü fakat bu görüşmede Avrupa Şampiyonası elemeleri bitene kadar prensipleri gereği Türkiye'nin başında kalmak istediğini söylediği ve Abrahamovicin bunu anlayışla karşıladığını belirtti.

Son olarak Cees van Nieuwenhuizen, Hiddink'in son olarak Inter başkanı Moratti tarafından olmak üzere hala birçok büyük kulüple anıldığını ve daha önce Türk Milli Takımından sonra emekli olacağı yönündeki açıklamalarına inanmadığını ekledi.

Kaynak: The Guardian

Posted by Ahmet Değirmenci on 08:08. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 yorum for "Hiddink menajeri tarafından yalanlandı"

Leave a reply