Maicon yolcu mu?

| |

Inter'in yeni hocası Gian Piero Gasperini'nin dün göreve getirilmesiyle Inter kulübünde hareketli saatler yaşanıyor. Yeni teknik direktörüyle birlikte transfer atağına kalkan kulübün bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Brezilya'lı 25 yaşındaki sağ bek Jonathan Moreira için Santos kulübüyle 5M euro karşılığında el sıkışmasının an meselesi olduğu açıklandı.


Transfer ile ilgili dün Brezilya basınına konuşan Santos kulübü başkanı Alvaro Luis de Oliveira Ribeiro Libertadores Kupasından dolayı transferi daha önce yalanladıklarını fakat Inter tarafından oyuncularına bir teklif olduğunu ve son kararlarını oyuncularıyla görüştükten sonra vereceklerini belirtti.

Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte sezon sonu Beşiktaş ile adı geçen Inter'in 29 yaşındaki Brezilyalı milli sağ beki Maicon Douglas'ın kulübün gelecek planları dahilinde muhtemelen kulüpten ayrılması bekleniyor.

Kaynak: Globoesporte, L'equipe, Skysports

Posted by Ahmet Değirmenci on 14:31. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 yorum for "Maicon yolcu mu?"

Leave a reply