Fernandes gitmek isterse kal demeyiz

| |

41 yaşındaki teknik adam, Valencia'dan transfer edilen Portekizli yıldızın takımdan ayrılmak istemesi durumunda kendisine izin verebileceklerini açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Valencia'dan bonservisi alınmasına karşın Türkiye'ye dönmekte isteksiz davranan Manuel Fernandes'e gitmek isterse izin verebileceklerini söyledi.

Milliyet'in haberine göre Havutçu konuyla ilgili olarak "Fernandes geçen sezonun sonlarına doğru çok iyi oynadı ve bu yüzden de kalmasını isteriz. Fakat gitmek isteyene dur demeyiz. Onun bonservisi bizde. Gitse de kalsa da kazanan Beşiktaş olacak. Eğer gidecek olursa da yerini rahatlıkla doldururuz, kimse endişelenmesin." şeklinde konuştu.

Genç teknik adam ayrıca takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili olarak da "Yabancı kontenjanımızı 10'a indirmek için yönetim çalışıyor, şu anda 14 yabancı var." ifadelerini kullandı ve sözlerine "Bütün hedefim Beşiktaş'ı şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi'ne götürmek." diyerek devam etti.

Posted by Ahmet Değirmenci on 04:24. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 yorum for "Fernandes gitmek isterse kal demeyiz"

Leave a reply